пʼятниця, 24 вересня 2010 15:28

Французький боксер відмовив Кличку

Французький боксер відмовив Кличку

Колишній чемпіон світу з боксу у ваговій категорії до 90,9 кілограма француз Жан-Марк Мормек відхилив пропозицію українця Володимира Кличка про поєдинок у грудні 2010 року. Мормека не влаштували фінансові умови бою, запропоновані українським боксером. Про це повідомляє інтернет-видання EastsideBoxing.com.

38-річному Мормеку було запропоновано вийти на ринг проти Кличка 11 грудня у Німеччині. За словами радника братів Кличко Шеллі Фінкеля, француз зажадав "набагато більше", ніж йому планувалося заплатити.

За даними видання, Мормек зберіг шанс на бій з Кличком навесні 2011 у Франції. За словами Фінкеля, якщо команда французького боксера зможе організувати поєдинок у нього на батьківщині, для Кличко такий варіант буде цікавий.

У вазі до 90,9 кілограмів Мормек був чемпіоном світу за версіями WBA (Всесвітня боксерська асоціація) і WBC (Всесвітня боксерська рада), але в 2007 році поступився ці титули британцеві Девіду Хею, який згодом став чемпіоном світу WBA у важкій вазі.

Мормек перейшов у важку вагу після поразки від Хея. У цій ваговій категорії він провів два поєдинки - з американцями Вінні Маддалоне і Фреса Окендо - і обидва виграв рішенням суддів.

Кличко-молодшому належать титули чемпіона світу за версіями IBF (Міжнародна боксерська федерація) і WBO (Всесвітня боксерська організація). За даними британських ЗМІ, своїм наступним суперником Кличко запропонував стати англійцю Дереку Чісорі.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Французький боксер відмовив Кличку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути