Ексклюзиви
четвер, 02 лютого 2012 11:46

Французи будуть спати в Донецьку на нових двометрових ліжках

Французи будуть спати в Донецьку на нових двометрових ліжках

На базі "Шахтаря", де під час чемпіонату Європи розміститься суперник українців - збірна Франції - почали підготовку до прийому титулованих гостей.

- Ми не сумнівалися, що саме французи виявляться наступного літа нашими постояльцями, - розповів директор департаменту спортивних споруд донецького клубу Юрій Такташев. - Вони вже тричі приїжджали на рекогносцировку. Вирішальним аргументом при виборі, думаю, стала думка головного тренера Лорана Блана, який залишився задоволений побаченим.

- Якісь особливі вимоги гості висували?

- На їхнє прохання ми замовили нові ліжка для футболістів: у нас вони мають розмір два метри на метр двадцять, французи захотіли, щоб вони були просторіше - два метра на метр сорок. Жити гості будуть по одній людині в номері, в той час в "Шахтарі" гравців селять по двоє. Трохи інакше, ніж звичайно, стане виглядати ресторан на нашій базі. Французька збірна збирається сидіти за одним загальним столом, який належить встановити.

Крім того, нас попросили обладнати на базі офіси для керівників федерації та тренерського штабу.

- Коли чекаєте гостей?

- У березні або квітні повинні приїхати два французькі кухарі, щоб підготуватися до роботи. До речі, можливості нашої кухні, то, як вона обладнана, теж справили на гостей сильне враження.

Що стосується офіційної делегації на Євро-2012, то згідно з контрактом, який "Шахтар" підписав з УЄФА, база "Кірша" перебуватиме в повному розпорядженні збірної Франції з 1 червня по 3 липня.

Зараз ви читаєте новину «Французи будуть спати в Донецьку на нових двометрових ліжках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути