понеділок, 11 жовтня 2010 13:40

Форвард збірної України повернувся в КХЛ

Форвард збірної України повернувся в КХЛ
Один з найкращих хокеїстів Україні 30-річний форвард національної збірної Костянтин Касянчук повернувся до клубу Континентальної хокейної ліги "Трактор" з Челябінська (РФ).

"Контракт з гравцем збірної України, для якого це вже третій прихід у нашу команду в кар'єрі, підписаний до кінця нинішнього сезону", - повідомляє офіційний сайт челябінців.

У сезоні-2005/06 українець вперше перейшов у "Трактор" і допоміг йому вийти в тоді ще російську Суперлігу. У складі челябінського клубу Касянчук провів три сезони, а в 2008 році форвард перейшов у московське "Динамо", за яке відіграв один сезон, після чого підписав однорічний контракт з ЦСКА.

По ходу минулого сезону нападаючий повернувся в "Трактор" і провів за чорно-білих 40 матчів, у яких набрав 18 (7 закинутих шайб 11 гольових передач) очок.

На початку нинішнього сезону він захищав кольори київського "Сокола", за який ще в п'ятницю закинув шайбу у ворота бобруйського "Шинника", а вчора, 10 жовтня, перед грою зі жлобинським "Металургом" вилетів у Челябінськ.

У КХЛ "Трактор" після 11 ігор з 8 очками йде на останньому 12-му місці в Східній Конференції.
За матеріалами Korrespondent
Зараз ви читаєте новину «Форвард збірної України повернувся в КХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути