середа, 25 квітня 2007 15:37

Форвард збірної Росії дискваліфікований за мат

 

Контрольно-дисциплінарний комітет Російського футбольного союзу (КДК РФС) ухвалив рішення дискваліфікувати форварда збірної Росії і "Зеніта" Павла Погребняка, 23 роки, на чотири матчі за грубу образу арбітрів після гри 1/4 фіналу Кубка Росії проти "Спартака". Оцінюючи суддівство тієї зустрічі, Погребняк застосував нецензурну лайку, повідомляє Lenta.ru.

Рішення про дискваліфікацію нападаючого було ухвалене в середу 25 квітня. Таким чином, Погребняк пропустить чотири найближчі матчі чемпіонату Росії: проти "Томі" (28 квітня), "Крильєв Совєтов" (6 травня), "Кубані" (13 травня) і "Рубіна" (20 травня). Крім того, форвард оштрафований на 250 тисяч рублів.

Інцидент за участю Погребняка відбувся 18 квітня після матчу-відповіді 1/4 фіналу Кубка Росії "Спартак" - "Зеніт" (1:1), за підсумками якого право зіграти в півфіналі отримали спартаківці. 20 квітня видання "Спорт-Експрес" процитувало слова форварда пітерського клубу максимально близько до тексту.

- Ви подивіться, як "Спартак" ..., працює з суддями ... Він переплюнув нас в цьому ... У одному, що він ..., відмінно з суддями працює. Як судив Єгоров, як зараз Сухіна ... - це просто ..., ..., - в своєрідній манері зазначив Погребняк.

Як відзначив автор матеріалу Ігор Рабінер, в перших шести випадках знаком "трикрапка" зашифроване слово з п"яти букв, в останньому - з шести.


Зараз ви читаєте новину «Форвард збірної Росії дискваліфікований за мат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути