пʼятниця, 16 жовтня 2009 11:13

Форвард збірної Аргентини загубив паспорт

Форвард збірної Аргентини загубив паспорт

Форвард італійського "Наполі" і збірної Аргентини з футболу Есекіель Лавессі втратив паспорт, пербуваючи в розташуванні своєї національної команди. Про це повідомляє інтернет-видання Goal.com. Лавессі у складі збірної Аргентини готувався до вирішальних матчів відбірного турніру чемпіонату світу 2010 року з Перу (10 жовтня) і Уругваєм (14 жовтня).

Лавессі повинен був прибути до Неаполя 16 жовтня, щоб підготуватися до матчу чемпіонату Італії проти "Болоні", який відбудеться 18 жовтня. Проте через втрату паспорта участь Лавессі в цій зустрічі опинилася під питанням. До Неаполя він зможе прибути тільки вранці 17 жовтня.

Сам Лавессі і його менеджер Алехандро Массоні звинуватили у втраті документів Асоціацію футболу Аргентини (AFA). Представники AFA заявили, що паспорт втратив сам гравець.

У матчах з Перу (2:1) і Уругваєм (1:0) Лавессі не брав участі. Завдяки перемогам в цих зустрічах збірна Аргентини завоювала путівку на ЧС-2010. У чемпіонаті Італії сезону-2009/10 Лавессі провів за "Наполі" сім матчів і забив два м"ячі.

У вересні 2009 року загубився паспорт партнера Лавессі по "Наполі" Хесуса Датоло, який також приїхав на матчі збірної Аргентини. Документи Датоло втратили співробітники AFA.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Форвард збірної Аргентини загубив паспорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути