понеділок, 12 жовтня 2009 14:45

Перуанські хакери познущалися з Марадони

Перуанські хакери познущалися з Марадони

Офіційний сайт головного тренера збірної Аргентини з футболу Дієго Марадони зламали перуанські хакери. За їх власним твердженням, таким чином вони помстилися Марадоні за те, що 10 жовтня Аргентина у відбірному матчі чемпіонату світу 2010 року перемогла Перу.

На головній сторінці сайту після злому з"явилася фраза Te Hicimos llorar! ("Ми змусимо тебе плакати"), а також фотографія Марадони, який плаче. Під фотографією - підпис: "Найбільшому плаксі всіх часів - нас обіграли у футбол, зате ми виграємо в інтернеті".

Також на головній сторінці сайту розміщений аудіозапис патріотичної перуанської пісні "Y sellama Peru" і фотографія футболістів збірної Перу. На головній сторінці іспанської версії сайту розміщена карикатура на Марадону, а також вказана назва групи хакерів, які зламали сайт, - Elite-Рeruvian. Більшість сторінок сайту (наприклад, його англійська версія) працюють як і раніше.

Збірна Аргентини перемогла Перу на своєму полі з рахунком 2:1. На 48-ій хвилині зустрічі гол забив аргентинський форвард Гонсало Ігуаїн, а в самому кінці матчу перуанець Ернан Ренгіфо зрівняв рахунок. Проте в доданий час аргентинцям вдалося вирвати перемогу - вирішальний гол забив Мартін Палермо. Після матчу перуанські ЗМІ звинуватили в поразці своєї команди болівійського арбітра Рене Ортубе. На думку перуанців, Палермо забив свій гол з офсайду.

За тур до кінця відбірного турніру ЧС-2010 збірна Аргентини з 25-у очками займає четверте місце в південноамериканській кваліфікаційній зоні. В останньому турі 14 жовтня аргентинці на виїзді зіграють з Уругваєм, який має 24 очки і займає п"яте місце. На участь в ЧС-2010 також претендує Еквадор, на рахунку якого 23 очки. Еквадор в останньому турі зіграє із збірною Чилі, яка вже забезпечила собі участь на першості планети. Що стосується збірної Перу, то вона з 10-а очками займає останнє місце і давно позбулася шансів зіграти на ЧС-2010.

З Південної Америки на чемпіонат світу безпосередньо потраплять чотири найкращі збірні. Три з них вже відомі - це Парагвай, Бразилія і Чилі. Команда, що зайняла у відбірному турнірі п"яте місце, пробиватиметься на ЧС-2010 через стикові матчі.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Перуанські хакери познущалися з Марадони ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути