понеділок, 12 жовтня 2009 10:26

Марсело Морено перервав безпрограшну серію збірної Бразилії (ВІДЕО)

Марсело Морено перервав безпрограшну серію збірної Бразилії (ВІДЕО)

Безпрограшна серія збірної Бразилії з футболу, яка складала 19 матчів, перервалася. В ніч з 11 на 12 жовтня бразильці зазнали виїзної поразки від Болівії з рахунком 1:2 в матчі відбірного турніру чемпіонату світу 2010 року, повідомляє Reuters. Ця гра не мала турнірного значення ні для однієї з команд.

Болівійці забили два голи вже в першому таймі: відзначився півзахисник Едгар Оліварес і нападаючий Марсело Мартінс (гравець донецького "Шахтаря", який виступає на правах оренди в німецькому "Вердері"). Бразильці скоротили розрив в рахунку на 70-ій хвилині (автор голу - форвард Нілмар), але відігратися не зуміли. Бразильський півзахисник московського "Спартака" Алекс відіграв весь другий тайм.

До матчу з Болівією безпрограшна серія збірної Бразилії складала 19 ігор, а переможна - 11 ігор. Бразильці вже забезпечили собі вихід у фінальну стадію ЧС-2010. За тур до кінця відбірного турніру в південноамериканській групі вони ділять перше місце з Парагваєм (по 33 очки). Болівійці шансів на вихід на ЧС-2010 не мають.

Парагвай і Чилі (30 очок) теж гарантували собі участь в чемпіонаті світу. За четверте місце, яке також забезпечить участь в ЧС-2010, боротьбу ведуть збірні Аргентини (25 очок), Уругваю (24) та Еквадору (23). Команда, яка займе п"яте місце, проведе стикові матчі із збірною з Північної Америки, Центральної Америки або Карибського басейну.

В останньому турі Еквадор зіграє на виїзді з Чилі, а Уругвай прийме Аргентину.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Марсело Морено перервав безпрограшну серію збірної Бразилії (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути