середа, 10 жовтня 2007 08:44

Форвард "Спартака" запізнився на збір національної команди

Нападаючий московського "Спартака" Роман Павлюченко не прибув вчасно на збір національної команди. Футболіст, який запізнився на 19 хвилин, пояснив інцидент московським дорожнім трафіком. Павлюченко приблизно за півгодини до дедлайну зв"язався з адміністраторами збірної і розповів, що в районі Проспекту Миру потрапив у пробку і не зможе прибути в призначений термін.

- Я виїхав за півтори години до наміченого терміну. По всіх розрахунках повинен був добратися вчасно. Але через пробки запізнився, - пояснив форвард в інтерв"ю виданню "СПОРТ-ЭКСПРЕСС". – На метро пересідати не став, оскільки цим видом транспорту не користуюся.

Головний тренер збірної Росії Гусс Хіддінк ухвалив рішення не відраховувати гравця, як раніше, напередодні товариського матчу зі збірною Польщі (2:2) у серпні, вчинив з капітаном ЦСКА Сергієм Ігнашевічем.

- Не буду приховувати, був розчарований. Багато гравців збірної могли б поскаржитися на московський трафік. Більше того, ряд футболістів і деякі члени штабу збірної кинули машини і добиралися на метро. Павлюченко ж, фігурально висловлюючись, проспав, чим мене дуже розсердив, - заявив наставник російської команди. - Ми хочемо, щоб кожен гравець був зраджений на збірній і демонстрував цю відданість кожним своїм вчинком. Павлюченко поки відраховувати не стали. Нехай форвард покаже свою амбітність в роботі.

Це не перше запізнення лідера гонки бомбардира чемпіонату Росії у збірну. Зокрема, він пізніше за інших прибув у розташування команди на збір перед матчами з Македонією (3:0, 8 вересня) та Англією (0:3, 12 вересня), але тоді Павлюченко нібито отримав дозвіл тренерського штабу на те, щоб приїхати в інший день.

17 жовтня Росія зіграє ключовий поєдинок проти Англії в рамках відбору на Євро-2008.

Зараз ви читаєте новину «Форвард "Спартака" запізнився на збір національної команди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути