четвер, 03 вересня 2009 13:53

Формула-1. Кубіца і Фізікелла претендують на місце Масси у "Феррарі"

Формула-1. Кубіца і Фізікелла претендують на місце Масси у "Феррарі"

На місце Феліпе Масси в "Феррарі", яке дві гонки займав Лука Бадоер, залишилися два претенденти - Роберт Кубіца (на фото) і Джанкарло Фізікелла, пише Motorsport-Total з посиланням на італійську Gazzetta dello Sport.

Обидві гонки Бадоер довів до фінішу, але обидва рази бачив картатий прапор останнім, що навряд чи може влаштовувати керівництво "Феррарі", особливо на тлі перемоги партнера італійського пілота по команді Кімі Райкконена на останньому етапі, Гран-прі Бельгії.

Кубіца, який виступає в "БМВ-Заубер" може бути звільнений від контракту в обмін на постачання моторів команді "Заубер", яка чекає від ФІА підтвердження участі в чемпіонаті-2010. Крім того, польський гонщик може отримати місце в "Феррарі" на майбутній рік.

Джанкарло Фізікелла, який на минулих вихідних фінішував другим у Спа, може залишити "Форс-Індію" в обмін на скасування боргів індійської команди (4,2 млн євро) за постачання моторів "Феррарі" в минулому сезоні.

За матеріалами Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «Формула-1. Кубіца і Фізікелла претендують на місце Масси у "Феррарі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути