Ексклюзиви
понеділок, 27 липня 2009 09:56

Формула-1. Команду Renault усунуто від участі в Гран-прі Європи

Формула-1. Команду Renault усунуто від участі в Гран-прі Європи

Розглянувши обставини інциденту, що привів до відриву незакріпленого колеса на машині Фернандо Алонсо, стюарди Гран-прі Угорщини усунули команду Renault від участі в Гран-прі Європи.

Ситуація обговорювалася досить довго, стюарди двічі викликали представників Renault після гонки, за підсумками було випущено офіційну заяву: "Команда Renault свідомо випустила на трасу машину, не поставивши в безпечне положення фіксатор на одному з коліс, який гарантував його кріплення... не перешкоджала виїзду машини з піт-лейн і не повідомила гонщика про цю проблему, хоча він звертався по радіо, підозрюючи прокол".

Стюарди звинуватили команду в порушенні параграфа 3.2 спортивного регламенту і усунули від участі в наступній гонці. Команда має право на апеляцію.

У Renault опротестували рішення стюардів, які усунули команду від участі в Гран-прі Європи, після інциденту, який привів до відриву колеса від машини Фернандо Алонсо.

Команда, разом з французькою федерацією автоспорту, підготувала необхідні документи, які були підписані менеджером Стівом Нільсеном і передані постійному стюардові FIA Алану Донеллі в неділю ввечері.

Разом з документами, команда внесла депозит у 6000 євро, апеляція повинна бути розглянута під час літньої перерви.

uaSport.net

Зараз ви читаєте новину «Формула-1. Команду Renault усунуто від участі в Гран-прі Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути