Ексклюзиви
четвер, 09 липня 2009 18:25

Формула-1. Алонсо у "Феррарі" не буде

Формула-1. Алонсо у "Феррарі" не буде

Пілот "Рено" Фернандо Алонсо спростував чутки про те, що у нього є контракт із стайнею "Феррарі" і заявив, що він навіть не веде переговорів з італійською командою.

"Це тільки чутки. Вони з"являються в пресі впродовж останніх чотири або п"яти років. У мене немає контракту з "Феррарі" - спростовує Фернандо Алонсо.

"Мати конкурентоздатний автомобіль важливо, але якщо у вас його немає - це не кінець світу. Без сумнівів, мені не вистачає перемог. Я хочу перемагати і мати конкурентоздатний автомобіль настільки швидко, наскільки можливо, але я також розумію, що це спорт і таке в нім трапляється" - заявив гонщик.

Ми бачили подібну ситуацію з Міхаелем Шумахером, можливо найвидатніший гонщик всіх часів, який став двократним чемпіоном в "Бенеттоні", а потім провів п"ять років в очікуванні перемог у "Феррарі", тому що тут важливі не тільки гоночні якості пілота, але і конкурентоздатний болід", - сказав Алонсо.

За матеріалами Турнір, Autosport

Зараз ви читаєте новину «Формула-1. Алонсо у "Феррарі" не буде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути