вівторок, 05 серпня 2008 15:55

Форму "швейцарів" для української збірної шили росіяни (ФОТО)

Наприкінці липня у Києві відбулося представлення парадної форми олімпійської збірної України, в якій спортсмени будуть представляти країну на відкритті та закритті Олімпіади в Пекіні, а також на офіційних заходах. Перший млинець вийшов глевким і форма українців була прирівняна до одягу швейцарів чи циркових артистів. Хто ж так постарався, щоб над одягом українців глузував увесь світ та ще й на головній спортивній події 4-річчя?

Усе дуже просто - це Національний олімпійський комітет України та компанія Bosco di Ciliegi, що начебто має італійську назву та корені, але весь одяг виробляється на теренах нашого російського сусіда. До того ж Bosco di Ciliegi з 2002 року є офіційним партнером олімпійської команди Росії і також її одягає на Олімпіади.

Власником Bosco di Ciliegi, є такий собі гламурний тусовщик Росії Борис Куснірович. Особа доволі епатажна в Росії так і за її межами.

На представленні одягу директор з розвитку відділу маркетингу групи компаній "Боско" Константін Андрікопулос цей витвір моди охаректирував так: "Нам вдалося досягти того, щоб форма українських атлетів мала дуже сучасний вигляд, зокрема трикотажна краватка особливо актуальна нинішнього літа. Сподіваємось, що форма українських олімпійців сподобається всім, хто вболіватиме за свою команду, ну і, звісно самим атлетам."

До речі, на офіційному сайті компанії Bosco досі не з`явилася новина про те, що вони удостоїлися честі одягати олімпійську збірну України.

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «Форму "швейцарів" для української збірної шили росіяни (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути