Ексклюзиви
субота, 14 квітня 2018 20:12

Фонсека визнав, що "Динамо" сильніше, а Хацкевич задоволений грою. Післяматчева прес-конференція.

 

На післяматчевій прес-конференцій головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека визнав, що "кияни" в цьому матчі були сильніші.

"Перш за все, я хочу привітати Динамо. Мушу визнати, що сьогодні вони виглядали краще. Кияни краще розпочали гру, в перші 35 хвилин в нас майже не виходило грати. Динамо завжди добре грало у захисті. Ми не були на своєму рівні, я повинен це визнати. Ми не віддали сьогодні все заради перемоги. Динамо сьогодні було кращим за Шахтар, вони провели хорошу гру, мушу визнати їх заслугу", - розповів наставник в ефірі телеканалу "Футбол1"

Наставник "донеччан" взяв на себе провину за поразку та похвалив арбітрів.

"Жодних відмовок на даний момент бути не повинно. Ми не пропускали жодного голу, команда добре себе показувала. З цим складом не потрібно шукати ніяких виправдань. Сьогодні Шахтар може звинувачувати лише себе. Я нічого не приховую – ми програли, тому що самі винні. Вилучення Тайсона? Він вже визнав, що це була не зовсім правильна поведінка. Я хочу привітати арбітрів. Їхня робота нелегка, проте сьогодні вони провели матч на найвищому рівні", - розповів керманич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" вже чемпіон, а "Динамо" хай за друге місце бореться, - Сабо

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич залишився задоволений грою підопічних.

"Для нас сьогоднішній вечір дійсно добрий в плані результату і самої гри. У сьогоднішній грі для нас на перше місце вийшов результат. Гармаш? Гра і поведінка Дениса мене повністю влаштували. Що стосується Шепелєва, то ця позиція для Вови не нова. Просто він на цій позиції давно не грав, тому був певний ризик. Але ми прекрасно знаємо його високі креативні якості, він сміливо бере гру на себе. Як показав матч і його результат, в якому він забив вирішальний гол, його поява на полі в цій позиції себе виправдала", сказав наставник.

Кияни в центральному матчі туру переграли "гірників" з рахунком 1:0. Єдиний гол в матчі на рахунку 20-річного Шепелєва.

Зараз ви читаєте новину «Фонсека визнав, що "Динамо" сильніше, а Хацкевич задоволений грою. Післяматчева прес-конференція.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути