четвер, 12 квітня 2018 18:11

Фонсека розповів, чим збирається здивувати "Динамо"

Фонсека розповів, чим збирається здивувати "Динамо"
Фонсека прокоментував майбутню гру з киянами. Фото: ФК "Шахтар"

У суботу, 14 квітня, у центральному матчі 27-го туру чемпіонату України "Шахтар" у Харкові зіграє з Динамо". Початок - о 17:00.

Напередодні головний тренер "гірників" Паулу Фонсека поділився очікуваннями щодо прийдешнього поєдинку:

"Чи щось змінили у підготовці? Стратегічно, з огляду на наші очікування від суперника, особливості кияни, порівняно з рештою клубів, звісно, мають. А загалом ми працюємо звично.

Очікую такої самої гри, як і завжди. Вірю, що ми домінуватимемо в протистоянні з дуже міцною командою, яка захищається за лінією м'яча великою кількістю виконавців. Ми прагнемо виявляти ініціативу й майже весь час плануємо діяти на половині поля опонента. Готуюсь до агресивного "Динамо" в обороні, а також небезпечних виходів "біло-синіх" у контратаки. Сподіваюся на відсутність подібності з останніми двома поєдинками, де було так багато фолів. Розраховую, що гра буде гарною.

У нас лише одна амбіція – перемагати. Ми усвідомлюємо те, що суперник дуже сильний, і поважаємо його. Буде складно. Відверто кажучи, я гадаю, що цей поєдинок ще не вирішальний, адже до кінця чемпіонату лишається низка зустрічей. А наше єдине бажання – виграти.

Кадрова ситуація, враховуючи невеликі проблеми Марлоса й Степаненка? Дякувати Богові, напередодні зустрічі у формі геть усі".

Португалець також відповів на питання, як уникнути зайвих провокацій:

"Так, в останніх матчах із "Динамо" це було реальністю, усі бачили безліч фолів і зупинок. Щиро сподіваюся, що такого не буде. Думаємо лише про футбол у нашому виконанні.

Матч "Шахтар" - "Динамо" для мене мотивувальний та емоційний. Такі поєдинки завжди мотивують більше. Сподіваюсь, що вийде велике свято, стадіон буде заповнений уболівальниками, які зможуть насолодитися грою, і що зрештою ми переможемо.

Буде чимало боротьби. Дуже важливо лишатися з холодними головами, контролювати себе й розуміти, що в цих матчах справді вирішують деталі. Ми прагнемо бути максимально зосередженими, аби не припускатися помилок, адже проти таких команд, як "Динамо", за них можна дорого заплатити", - цитує Фонсеку офіційний сайт "Шахтаря".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фонсека пожалівся після матчу у Львові

Попереднього разу "Шахтар" мірявся силами з "Динамо" в українській Прем'єр-лізі 22 жовтня 2017 року. Тоді поєдинок завершився "сухою" нічиєю - 0:0.

Зараз ви читаєте новину «Фонсека розповів, чим збирається здивувати "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути