Ексклюзиви
неділя, 08 квітня 2018 13:30

Фонсека пожалівся після матчу у Львові

Фонсека пожалівся після матчу у Львові
Фонсека прокоментував матч з "Вересом". Фото ФК "Штахтар"

У матчі 26-го туру чемпіонату України "Шахтар" на "Арені Львів" здолав "Верес" (2:0). Це найскромніша перемога "гірників" у внутрішній першості в цьому році.

Після гри наставник донеччан Паулу Фонсека дав такий коментар:

"Поле у ​​Львові зараз залишає бажати кращого, і воно ускладнило гру. Ми втрачали дуже багато м'ячів, внаслідок чого рівнянам вдавалося контратакувати і створювати певну небезпеку. Ми також діяли активно, реалізували два моменти і контролювали кінцівку зустрічі. Поєдинок був важким через стан газону і, звичайно, через якості нашого суперника.

Гречишкіна випустив замість Феррейри, бо в середині діяли Фред і Алан Патрік - оборонні характеристики не є у них домінуючими. Поставив перед центрбеками більш фіксованого гравця, щоб додати трохи стабільності переходу на захист. З іншого боку, у Факундо три жовтих картки, і ми вирішили не ризикувати їм, враховуючи наступний матч.

Перспективи Бланко-Лещука? Густаво добре працює, але в команді велика конкуренція. Як ви розумієте, я не можу брати з собою абсолютно всіх нападників, - вирішив взяти Феррейру і Кайоде.

Травми Бутка і Степаненка? У Богдана пошкодження не надто серйозне - розраховую, що він буде готовий вже до найближчого матчу. Степаненко підвернув ногу і, на жаль, не встиг відновитися. Також сподіваюся, що він повернеться в форму до наступної зустрічі", - цитує Фонсека офіційний сайт "Шахтаря".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" здобуло 5 перемогу поспіль, нокаутувавши "Зорю", "Шахтар" виграв у "Вересу"

У поєдинку з "Вересом" перемогу "гірникам" забезпечили результативні удари Тайсона (на 24-й хвилині) і Хочолави (на 79-й).

Зараз ви читаєте новину «Фонсека пожалівся після матчу у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути