неділя, 19 червня 2016 11:48

Фоменко залишить збірну України після матчу з Польщею - ЗМІ

Фоменко залишить збірну України після матчу з Польщею - ЗМІ
Михайло Фоменко оголосив футболістам, що йде зі збірної

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко залишить команду після матчу Євро-2016 з Польщею, повідомляє телеканал Футбол 1.

За інформацією журналістів програми "Великий футбол", вчорашнє теоретичне заняття збірної завершилося зворушливою промовою головного тренера Михайла Фоменка, який оголосив футболістам про рішення залишити свою посаду після матчу з Польщею, і також попросив провести цей поєдинок гідно, не вдаривши в бруд обличчям перед наступним тренером

Побічно цю ж інформацію підтвердив в інтерв'ю ветеран збірної України Руслан Ротань, який заявив, що Фоменко "треба проводити хорошою грою".

Нагадаємо, 67-річний Михайло Фоменко очолив збірну України 26 грудня 2012 року. Під його керівництвом синьо-жовті спочатку не вийшли на КС-2014, програвши у стикових матчах Франції (2:0, 0:3), а потім пробилися на ЧЄ 2016, перемігши в тих же стикових іграх Словенію (2:0, 1:1).

При цьому на Євро-2016 Україна провалилася, програвши спочатку Німеччині (0:2), а потім і Північній Ірландії (0:2), втративши шанси на плей-оф турніру вже після двох турів.

Чому збірна України провалилася на Євро-2016?

Діючий контракт Фоменка з ФФУ розрахований до закінчення Євро-2016, і останнім часом ЗМІ все частіше пишуть, що його місце в майбутньому займе нинішній тренер збірної Андрій Шевченко.

Матч Україна - Польща пройде 21 червня на "Велодромі" в Марселі. Початок поєдинку - о 19:00 за Києвом. Наш сайт проведе текстовий онлайн-зустрічі. Прямий ефір на каналі "Україна".

Зараз ви читаєте новину «Фоменко залишить збірну України після матчу з Польщею - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути