Ексклюзиви
вівторок, 17 травня 2011 09:20

Фінал Ліги Європи довірили іспанському арбітру

Фінал Ліги Європи довірили іспанському арбітру

Іспанський арбітр Карлос Веласко Карбальо буде обслуговувати фінальний матч Ліги Європи "Порту" - "Брага", який відбудеться 18 травня в Дубліні, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Допомагати йому будуть лайнсмени Роберто Алонсо Фернандес і Хесус Кальво Гуадамуро, а також судді за воротами Карлос Клос Гомес і Антоніо Рубінос Перес. Резервним арбітром стане Давід Фернандес Борбалан, а резервним лайнсменом - Хуан Карлос Юсте Хіменес.

Відзначимо, що в цьому сезоні бригада Веласко Карбальо обслуговувала 6 матчів Ліги чемпіонів, в тому числі першу півфінальну гру між "Шальке-04" і "Манчестер Юнайтед".

Тим часом, тренер "Порту" Андре Віллаш-Боаш може стати наймолодшим тренером-володарем одного з єврокубків, якщо у вирішальному матчі Ліги Європи його команда переграє "Брагу", повідомляє офіційний сайт УЄФА.

У день фіналу в Дубліні колишньому помічнику Жозе Моурінью буде 32 роки і 213 днів, а значить, у випадку перемоги в цьому матчі Віллаш-Боаш перевершить досягнення Джанлуки Віаллі, який разом з "Челсі" виграв Кубок кубків у 1998 році у віці 33 років і 308 днів.

Нагадаємо, куратор суддівського корпусу України П'єрлуїджі Колліна буде суддівським наглядачем на фінальному матчі Ліги Європи.

Матч між "Порту" і "Брагою" відбудеться в Дубліні на оновленому стадіоні "Лендсдаун Роуд" у середу, 18 травня. Початок матчу о 21:45 за київським часом.

Зараз ви читаєте новину «Фінал Ліги Європи довірили іспанському арбітру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути