Ексклюзиви
вівторок, 08 жовтня 2024 19:18

Фінал квадромарафону RUN 4 VICTORY: зібрали понад 600 тис. грн для ЗСУ
Подія

6 жовтня в Ладижині на Вінниччині відбувся четвертий забіг "RUN 4 VICTORY", який організували спортивна спільнота "Характер" та Благодійний фонд "МХП Громаді". Подія зібрала понад 700 учасників. У забігу також взяли участь 13 ветеранів російсько-української війни на різних дистанціях.

 
  Четвертий забіг "RUN 4 VICTORY" відбувся в Ладижині на Вінниччині
Четвертий забіг "RUN 4 VICTORY" відбувся в Ладижині на Вінниччині

Умовою участі був добровільний донат. Усі зібрані кошти спрямували на підтримку українських захисників - сумарно вдалося акумулювати понад 600 тис. грн для допомоги ЗСУ.

Забіг у Ладижині став черговим етапом серії спортивних заходів, що проходили в різних містах України, кожен з яких мав на меті підтримку наших захисників та зміцнення єдності громади. Учасники в Ладижині змагалися на дистанціях 10, 5 та 2 км, а також на дитячих дистанціях.

Під час спортивної події на міській площі працювали ярмарки від міського відділу освіти, ЦТ "Спадщина" та від с. Басаличівка. Проходили майстер-класи від ГО "YUNI". Кожен учасник забігу міг скуштувати смачний обід від мережі "М'ясомаркет" та шаурму від Döner Маркет.

  Директор Благодійного фонду "МХП Громаді" Олександр Пахолюк
Директор Благодійного фонду "МХП Громаді" Олександр Пахолюк

"Кожен учасник "RUN 4 VICTORY" робить свій внесок у підтримку наших захисників. Ми бачимо, як ці події об'єднують громади та допомагають нам усім відчути, що разом можемо більше. Сьогоднішній забіг у Ладижині став гідним продовженням цієї серії, і ми не зупинимося на досягнутому", - розповів Олександр Пахолюк, директор Благодійного фонду "МХП Громаді".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зараз усі заходи мають бути спрямовані на допомогу військовим" - переможці забігу на підтримку ЗСУ поділилися враженнями

"Забіги RUN 4 Victory - не просто спортивні заходи. Вони є символом нашої єдності та спільної боротьби за майбутнє України. Завдяки підтримці партнерів і всіх учасників, продовжуємо рухатися вперед і допомагати тим, хто захищає нашу країну", - додав Руслан Волков, директор філії "Птахокомплекс" Вінницької птахофабрики.

   Найстарший учасник забігу 72-річний Яків Карпенко
Найстарший учасник забігу 72-річний Яків Карпенко

Одним із найстарших учасників забігу став 72-річний Яків Карпенко із села Краснопілка, який подолав дистанцію 10 км. Вже 58 років він займається бігом і не припиняє вражати своєю витривалістю. Яків Карпенко не вперше бере участь у забігу "RUN 4 VICTORY" і надихає всіх своїм прикладом та енергією.

"Дякую, що організовуєте заходи, які мотивують займатися спортом і дають можливість допомогти ЗСУ. Я дуже радий бути частиною такого важливого руху. Якщо дружина одобрить, з радістю поїду ще й на забіг у Києві", - поділився Яків Карпенко.

Забіги RUN 4 VICTORY успішно пройшли у Тернополі, Вінниці, Черкасах та Ладижині на Вінниччині. Вдалося залучити сотні учасників та підтримати Збройні Сили України. За попередні етапи квадромарафону RUN 4 VICTORY зібрали понад 1 мільйон 500 тис грн на підтримку ЗСУ. А 27 жовтня в Києві відбудеться благодійний забіг на підтримку 13-ї бригади Національної гвардії України "Хартія".

У Ладижині забіг RUN 4 VICTORY також підтримали BTU, ДТЕК, Народний депутат України Микола Кучер, Регіна, магазин квітів "Cactus", ПП Будцентр-Т, кав'ярня "EQUILIBRIUM", канцелярський магазин "Формат", ВФСТ "Колос", Carlsberg, Gazeta.ua, I-Vin, Ладижин Інфо, TAS life.

Зараз ви читаєте новину «Фінал квадромарафону RUN 4 VICTORY: зібрали понад 600 тис. грн для ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути