пʼятниця, 12 листопада 2010 15:30

Філіппо Індзагі не збирається завершувати кар'єру

Філіппо Індзагі не збирається завершувати кар'єру

Нападаючий "Мілана" Філіппо Індзагі, що вибув з ладу до кінця сезону-2010/11 через травму коліна, заявив, що не збирається завершувати кар'єру. За словами 37-річного Індзагі, він розуміє, що повернутися у великий футбол буде важко, але не збирається здаватися.

"Ця пригода ще не закінчилася", - сказав форвард.

Індзагі отримав травму лівого коліна 10 листопада в матчі чемпіонату Італії проти "Палермо" (3:1). У цій грі італієць вийшов на заміну на 65-й хвилині, але вже через 15 хвилин був змушений залишити поле через травму. У найближчі дні йому буде зроблена операція.

За словами Індзагі, він відчуває підтримку клубу, головного тренера команди Массіміліано Алегрі, своїх партнерів і вболівальників. Футболіст додав, що він зробить все від нього залежне, щоб повернутися на поле.

Індзагі виступає за "Мілан" з 2001 року. У складі цієї команди він виграв чемпіонат і Кубок Італії, двічі перемагав у Лізі чемпіонів і Суперкубку УЄФА, один раз - у клубному чемпіонаті світу. Раніше форвард ставав чемпіоном Італії з "Ювентусом". У складі збірної своєї країни він виграв чемпіонат світу 2006 року.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Філіппо Індзагі не збирається завершувати кар'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути