вівторок, 09 листопада 2010 14:14

"Мілан" хоче втримати Індзагі новим контрактом

"Мілан" хоче втримати Індзагі новим контрактом
Італійський футбольний клуб "Мілан" запропонує новий контракт нападаючому команди Філіппо Індзагі. Про це розповів віце-президент "Мілана" Адріано Галліані. За словами Галліані, він вже розмовляв з Індзагі і запевнив гравця, що тому буде запропоновано продовжити контракт на один рік, повідомляє інтернет-видання tribalfootball.com.

Галліані підкреслив, що він не допустить переходу нападаючого в іншу команду. Віце-президент "Мілана" зробив свою заяву через декілька днів після того, як Індзагі забив два голи у ворота мадридського "Реала" у матчі Ліги чемпіонів (2:2).

37-річний Індзагі виступає за "Мілан" з 2001 року. Раніше він грав за "Ювентус", "Аталанту", "Парму" та інші італійські клуби. Нападаючий є дворазовим чемпіоном Італії, дворазовим переможцем Ліги чемпіонів і чемпіоном світу 2006 року в складі збірної Італії.

Нагадаємо, Філіппо Індзагі став найстаршим бомбардиром в історії Ліги Чемпіонів. На момент матчу проти "Реала" йому було 37 років і 86 днів. Таким чином він перевершив граючу легенду капітана міланського "Інтернаціонале" Хав'єра Дзанетті, який в матчі минулого туру групового етапу з "Тоттенхемом" забивав у віці 37 років і 71 дня.
За матеріалами Лента
Зараз ви читаєте новину «"Мілан" хоче втримати Індзагі новим контрактом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути