Ексклюзиви
вівторок, 03 січня 2012 11:06

ФІФА зняла зі швейцарського клубу 36 очок

ФІФА зняла зі швейцарського клубу 36 очок

Швейцарська футбольна асоціація виконала вимоги ФІФА та зняла з команди "Сьон" 36 очок у чемпіонаті країни. "Сьон", який займав до цього третє місце в турнірній таблиці, тепер, маючи "мінус 5" очок, опустився на останнє, десяте місце і програє "Лозанні", яка йде дев'ятою, 16 очок, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

ФІФА погрожувала виключити Швейцарію зі свого складу, якщо федерація до 13 січня не зніме зі "Сьона" очки, зароблені в тих матчах внутрішньої першості, в яких за команду грали футболісти, які не мали права перебувати на полі. З тієї ж причини "Сьон" раніше був виключений УЄФА з Ліги Європи.

"Сьон" був виключений з поточного розіграшу Ліги Європи, оскільки під час раунду плей-офф проти шотландського "Селтіка" з'ясувалося, що у складі швейцарців шість футболістів не мають права виступати за клуб.

За підсумками двох матчів "Сьон" здобув перемогу, але за рішенням УЄФА клубу зарахували технічну поразку, і в груповий етап пройшли шотландці.

Зараз ви читаєте новину «ФІФА зняла зі швейцарського клубу 36 очок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути