Ексклюзиви
субота, 17 грудня 2011 15:40

Швейцарію можуть вигнати з ФІФА

Швейцарію можуть вигнати з ФІФА

Міжнародна футбольна федерація (ФІФА) погрожує виключити Швейцарську футбольну федерацію зі свого складу, якщо вона до 13-го не покарає клуб "Сьон" за судовий цивільний позов на УЄФА.

Нагадаємо, що в п'ятницю, 16 грудня, Спортивний арбітражний суд (CAS) відмовив швейцарському клубу "Сьон" в задоволенні апеляції на рішення УЄФА виключити команду з числа учасників Ліги Європи.

Причиною такої реакції Міжнародної федерації футбольних асоціацій стало те, що швейцарський клуб подав декілька цивільних позовів до судів на УЄФА, який вирішив виключити "Сьон" з Ліги Європи, так як в матчах відбіркового раунду цього турніру в складі команди вийшли на поле гравців, які не мали право цього робити.

Про конкретні заходи, які повинна застосувати Швейцарська футбольна федерація по відношенню до футбольного клубу "Сьон", поки не повідомляється, проте відомо, що даний клуб зобов'язаний сплатити на користь УЄФА 40000 швейцарських франків на покриття правових та іншого роду витрат, понесених у зв'язку з даними арбітражем.

Додамо, що шотландський "Селтік", що замінив на груповому етапі Ліги Європи ФК "Сьон", посів у своїй групі 3-тє місце і не пробився в 1/16 фіналу розіграшу турніру.

Зараз ви читаєте новину «Швейцарію можуть вигнати з ФІФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути