субота, 15 січня 2011 10:58

ФФУ назвала заяву Стороженка його особистою думкою

ФФУ назвала заяву Стороженка його особистою думкою

У Федерації футболу України називають заяву віце-президента ФФУ Сергія Стороженка про необхідність проведення позачергового конгресу ФФУ для розгляду питання про довіру президентові організації Григорію Суркісу його особистою думкою. Про це йде мова в заяві прес-служби ФФУ, текст якої має в своєму розпорядженні ЛІГАБізнесІнформ.

"У п'ятницю, 14 січня, громадянин Стороженко С.М. провів прес-конференцію, на якій поширив інформацію про своє особисте бачення ситуації навколо ХII Конгресу ФФУ. Федерація футболу України не уповноважувала жодного з віце-президентів на висвітлення будь-яких офіційних коментарів з позиції її колективних членів або Виконкому національної асоціації щодо ідеї скликання позачергового Конгресу ФФУ", - сказано в заяві.

Також наголошується, що робоча група ФФУ продовжує вивчення документів для підготовки детального розгляду цього питання на засіданні Виконкому ФФУ. Процес аналізу всіх документів проходить під моніторингом УЄФА.

Нагадаємо, на прес-конференції Стороженко заявив, що три чверті колективних членів Федерації футболу України виступають за проведення позачергового конгресу ФФУ для розгляду, в тому числі, питання про довіру президентові ФФУ Григорію Суркісу.

15 грудня на конгресі ФФУ Сергій Стороженко запропонував внести до порядку денного питання про довіру Григорію Суркісу. У свою чергу, глава ФФУ заявив, що ця пропозиція не може бути прийнятою, оскільки, згідно зі статутом організації, зміни до порядку конгресу повинні вноситися у письмовій формі за два місяці до його проведення. Делегати конгресу не змогли узгодити порядок денний, і засідання було закрито, так і не розпочавшись.

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «ФФУ назвала заяву Стороженка його особистою думкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути