вівторок, 27 квітня 2010 15:05

Стороженко не дали слова на Виконкомі ФФУ

Стороженко не дали слова на Виконкомі ФФУ

У Будинку Футболу завершилося засідання Виконкому ФФУ, зокрема, розгляду останнього питання порядку денного щодо висновків Комітету з етики та чесної гри ФФУ щодо розслідування можливих порушень принципів фейр-плей в матчі 26-го туру чемпіонату України з футболу сезону 2007/08 між командами "Металіст" і "Карпати". Нагадаємо, що обговорення останнього питання проходило "за зачиненими дверима".

Першим із залу засідання вийшов Сергій Стороженко, заявивши журналістам, що оточили його: "Все, що творилося там - це свавілля!" На питання, чи може Сергій Михайлович прокоментувати цю заяву, перший віце-президент ФФУ відповів, що обов"язково це зробить після того, як трохи заспокоїться.

Після цього з представниками ЗМІ поговорив президент ФФУ Григорій Суркіс, повідомивши, що всі матеріали з цього питання будуть передані в КДК ФФУ для подальшого розгляду. На питання про те, чи може Григорій Михайлович прокоментувати емоційну реакцію Сергія Стороженко, президент ФФУ відповів, що Сергій Михайлович хотів перевести питання в русло дискусії, тоді як решта були налаштовані дотримуватися процедури і обійтися без зайвих дискусій.

І, нарешті, на запитання, чи зможуть уболівальники і журналісти все-таки ознайомитися з рішенням комітету, який очолює Кочетов, Григорій Михайлович відповів, що ця інформація закрита, і якщо б вболівальники та журналісти могли ознайомитися, засідання проходило б у відкритому режимі, пославшись на рекомендації УЄФА по закритому обговоренню подібних питань.

Потім журналістам все-таки вдалося ще раз поговорити з Сергієм Стороженко, який повідомив, що у відповідь на прохання надати йому слово члени Виконкому одноголосно проголосували слова не давати. У результаті, перший віце-президент ФФУ, на знак протесту, покинув зал засідання, повідомивши журналістам, що таке відбувається вперше за 14 років, і він не знає, як надалі зможе співпрацювати з Федерацією футболу на нинішній посаді.

І, наостанок, коментарі дав глава КДК ФФУ Стефан Решко, комітету якого і передали справу про матч "Металіст" - "Карпати" для подальшого розгляду. Стефан Михайлович повідомив журналістам, що КДК ФФУ зробить все можливе, щоб прийняти рішення з цього питання до початку наступного чемпіонату, враховуючи, що наслідки такого рішення можуть вплинути на склад учасників.

За матеріалами ua-football.com

Зараз ви читаєте новину «Стороженко не дали слова на Виконкомі ФФУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути