середа, 26 березня 2008 19:52

Ferrari і Renault заперечують чутки про перехід Алонсо

Після невдач Феліпе Масcи в перших гонках сезону і очевидних проблем зі швидкістю нової Renault, в газетах з"явилися чутки про можливий перехід Фернандо Алонсо в Ferrari. Власне, чутки з"явилися ще взимку - іспанець тягнув з контрактом, а коли він був підписаний, в числі опцій називали можливість дострокового розірвання при невиконанні певних умов, пов"язаних з конкурентоспроможністю машини.

Сценарій "Рік в Renault і три в Ferrari" був забутий після заяв Бріаторе про багаторічну співпрацю з іспанцем, а зараз виник знов, правда, сторони заперечують вірогідність подібного розвитку подій.

"Між Ferrari і Алонсо немає ніяких домовленостей", - заявив представник італійської команди, - "У нас підписані контракти з двома гонщиками на сезон 2009 року".

Бос Renault Флавіо Бріаторе відмовився від коментарів. "Не хочу витрачати час на обговорення гіпотез. Фернандо - великий гонщик, з ним завжди пов"язано безліч чуток, і я не маю наміру їх коментувати", - заявив Бріаторе.

F1news
Зараз ви читаєте новину «Ferrari і Renault заперечують чутки про перехід Алонсо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути