понеділок, 13 травня 2013 03:19

Фергюсон залишив "МЮ", щоб проводити більше часу з дружиною

Фергюсон залишив "МЮ", щоб проводити більше часу з дружиною
Фото: sport.bigmir.net

Головний тренер футбольного клубу "Манчестер Юнайтед" Алекс Фергюсон повідомив, що причиною його рішення залишити свій пост після закінчення сезону стали сімейні обставини. Про це повідомляє УНН з посиланням на ВВС.

"Після смерті сестри моєї дружини я вирішив більше часу проводити з нею, адже вона втратила свого кращого друга", - повідомив Алекс Фергюсон.

У неділю "Манчестер Юнайтед" провів останній матч в чемпіонаті англійської прем'єр-ліги. Команда обіграла валлійський клуб "Суонсі" з рахунком 2:1 Після матчу Фергюсон вийшов у центр поля і звернувся до переповненого стадіону "Олд Траффорд".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пол Скоулз вдруге оголосив про завершення кар'єри

"Хочу подякувати весь "Манчестер Юнайтед". Не тільки керівництво, тренерський і медичний штаби і гравців, але і всіх уболівальників. Саме завдяки вам я отримав найпрекрасніші емоції у своєму житті. Зараз згадуються всі ці голи на останніх хвилинах, неймовірні перемоги і навіть поразки - це все частина історії великого клубу. Важливо нагадати, що у нас були і погані часи, але і гравці, і вболівальники стояли за мною. Хочу, щоб також підтримували і нового тренера ", - сказав Фергюсон.

Нагадаємо, головний тренер "Манчестер Юнайтед" Алекс Фергюсон завершить кар'єру після закінчення поточного сезону. 71-річний шотландець є найтитулованішим тренером англійської прем'єр-ліги. Він був головним тренером "Манчестер Юнайтед" протягом 26 років. Фергюсон був також визнаний кращим футбольним тренером XXI століття.

Зараз ви читаєте новину «Фергюсон залишив "МЮ", щоб проводити більше часу з дружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути