пʼятниця, 10 травня 2013 12:42

Руні може залишити "МЮ" через старий конфлікт з Моєсом
5

Фото: ФОТО: dailymail.co.uk

Нападник англійського "Манчестер Юнайтед" Вейн Руні влітку може змінити клуб. Одним з головних претендентів на послуги 27-річного футболіста є іспанська "Барселона", повідомляє El Mundo Deportivo.

За інформацією видання, однією з причин можливого відходу англійця з табору манчестерського клубу є натягнуті стосунки з новим головним тренером МЮ Девідом Моєсом, який приступає до обов'язків з наступного сезону і вже працював з нападником у складі "Евертона".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фергюсон залишає "Манчестер Юнайтед" - офіційно

У 2008 році Руні вкрай критично пройшовся по тренерським методам шотландського фахівця у своїй книзі, що стало приводом для судового розгляду. Верховний суд Лондона задовольнив заяву Моєса і визнав форварда винним у "псувані професійної та особистої репутації тренера", а також зобов'язав футболіста офіційно вибачитися.

Крім "Барселони", в послугах нападника зацікавлені англійські "Челсі" і "Манчестер Сіті", які вже робили спроби переманити Руні в 2010 році, а також французький "Парі Сен-Жермен", який висловлював бажання бачити форварда у своєму складі ще минулої зими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руні видалив з Твіттера напис "гравець "Манчестер Юнайтед"

Нагадаємо, вчора повідомлялося, що Руні видалив напис "гравець "Манчестер Юнайтед" з свого офіційного аккаунта у Твіттері.

Зараз ви читаєте новину «Руні може залишити "МЮ" через старий конфлікт з Моєсом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути