неділя, 12 травня 2013 13:25

Пол Скоулз вдруге оголосив про завершення кар'єри

Пол Скоулз вдруге оголосив про завершення кар'єри
Уперше Скоулз завершив кар'єру 2011-го року, але повернувся на поле на прохання Фергюсона ФОТО: sports.ru

Півзахисник англійського футбольного клубу "Манчестер Юнайтед" Пол Скоулз заявив, що завершить кар'єру після закінчення сезону-2012/13. Відповідну заяву опубліковано на офіційному сайті "МЮ".

За словами Скоулза, для нього було честю провести стільки років в одному з найсильніших клубів світу під керівництвом найкращого тренера всіх часів (Алекса Фергюсона). Півзахисник висловив надію, що з новим наставником - Девідом Моєсом - "Юнайтед" продовжить "процвітати".

У поточному сезоні 38-річний англієць провів за "МЮ" 19 матчів у всіх турнірах, забивши в них один гол. Скоулз не виходив на поле з січня 2013 року через травму коліна.

Скоулз вдруге йде з футболу. У травні 2011 року після поразки від "Барселони" у фіналі Ліги чемпіонів англієць оголосив про завершення кар'єри. Він отримав посаду в системі молодіжних команд "Юнайтед", проте в січні 2012 року на прохання Фергюсона повернувся на поле.

Скоулз дебютував у складі "Юнайтед" в 1993 році - за 20 сезонів футболіст провів за команду 716 матчів. Півзахисник разом з "МЮ" 11 разів перемагав у чемпіонаті Англії, двічі вигравав Лігу чемпіонів і тричі ставав володарем англійського Кубка.

Зараз ви читаєте новину «Пол Скоулз вдруге оголосив про завершення кар'єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути