Ексклюзиви
четвер, 07 травня 2009 14:01

Фергюсон "поставив" Венгера в напад "Арсеналу"

Фергюсон "поставив" Венгера в напад "Арсеналу"

Матч "Реал" - "Барселона", який відбувся 2 травня, став головною подією минулого футбольного вікенду. Більшість спортивних видань в Іспанії та в Європі написали, що "Барселона" продемонструвала найкращу гру в сезоні. 6 травня "Челсі" зіграв внічию з "Барселоною" (1:1) в повторному півфінальному матчі Ліги чемпіонів і не вийшов у фінал.

Перше місце в хіт-параді ВВС зайняв вислів головного тренера "Манчестер Юнайтед" сера Алекса Фергюсона: "Найжахливіша частина футболу полягає в тому, що ти закохуєшся в своїх гравців".

Найжахливіша частина футболу, коли ти закохуєшся в своїх гравців

Фергюсон зайняв і друге місце хіт-параду. Перед матчем чемпіонату Англії між "Арсеналом" і "Портсмутом" (2 травня) тренер "МЮ" заявив: "Головна перевага "Арсеналу" в тому, що на правому фланзі у них може зіграти Пет Райс (легендарний футболіст "Арсеналу", який грав в 70-х і 80-х роках минулого століття), а в нападі - Арсен (Арсен Венгер - головний тренер "Арсеналу")".

Третє місце в хіт-параді зайняв сам Венгер. "Якби в листопаді я сказав, що ми вийдемо в півфінал Ліги чемпіонів і Кубка Англії, а також проведемо 21 матч поспіль без поразок, ви б викликали мені швидку допомогу", - сказав тренер перед півфінальним матчем Ліги чемпіонів з "Манчестер Юнайтед". "Арсенал" програв з рахунком 1:3 і не вийшов у фінал.

Слова головного тренера збірної Росії з футболу і лондонського "Челсі" Гуса Хіддінка теж потрапили в хіт-парад найкращих спортивних висловів тижня. Коментуючи перемогу "Барселони" над "Реалом" (6:2), Хіддінк сказав, що це була "гра, гідна поваги" ("respectable performance").

За матеріалами lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Фергюсон "поставив" Венгера в напад "Арсеналу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути