понеділок, 14 березня 2011 12:33

Фергюсон має намір продати Руні - ЗМІ

Фергюсон має намір продати Руні - ЗМІ

Наставник англійського футбольного клубу "Манчестер Юнайтед" Алекс Фергюсон має намір продати майбутнім літом форварда Вейна Руні, незважаючи на те, що нападаючий знову пристрілявся до воріт суперників.

За даними видання News of the World, причиною, по якій Фергюсон готовий розлучатися з футболістом, стали гострі розбіжності між ними.

"Відносини між Руні і Фергюсоном стали такими напруженими, що негативно позначаються на інших гравців "червоних дияволів", - відзначає газета.

Після кількох невдач манкуніанців, зокрема, поразки 1:3 від "Ліверпуля" в чемпіонаті Англії, Руні знову поставив під питання майстерність команди - як уже робив це на початку нинішнього сезону, коли сенсаційно заявив про бажання залишити клуб.

"Руні знову став скаржитися на склад команди, проте сер Алекс рекомендував йому звернути увагу спочатку на себе, а потім вже критикувати інших", - заявив газеті один з очевидців події.

Зараз ви читаєте новину «Фергюсон має намір продати Руні - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути