субота, 01 серпня 2009 14:55

Фергюсон чекає від Оуена 15 голів за сезон

Фергюсон чекає від Оуена 15 голів за сезон

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Алекс Фергюсон розраховує, що його команда в майбутньому сезоні у всіх турнірах заб"є 100 голів навіть без Кріштіану Роналду (у минулому сезоні португалець забив 26 з 99 голів "МЮ").

За словами Фергюсона, у зв"язку з втратою Роналду команді доведеться перебудувати тактичну схему, щоб захисники і півзахисник більше брали участь в атакуючих діях і забивали.

"Зазвичай перед стартом сезону ми завжди розраховуємо на 100 голів у всіх турнірах. Саме таку кількість треба забивати, щоб успішно зіграти і в прем"єр-лізі, і в Лізі чемпіонів.

Але для цього нам потрібно, щоб забивали всі. У попередні роки ми могли розраховувати на Пола Скоулза, Райана Гіггза і Девіда Бекхема, кожен з яких забивав зазвичай по 10 голів.

В останні сезони кількість точних ударів від наших півзахисників скоротилася - в цьому і є прихований резерв. Я сподіваюся, що Пак Чжі Сун, Нані, Антоніо Валенсія, і навіть Денні Уелбек з Федеріко Македою будуть достатньо продуктивні, щоб всім разом забити приблизно 40 голів.

Частину голів заб"ють захисники, Вейн Руні здатний забивати 18 і більше м"ячів за сезон, а від Майкла Оуена я чекаю 15 голів", - наводить слова Фергюсона The Guardian.

За матеріалами LiveSport.Ru

Зараз ви читаєте новину «Фергюсон чекає від Оуена 15 голів за сезон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути