Ексклюзиви
четвер, 12 жовтня 2017 15:49

Федерація футболу України не відпустить Шевченка до "Мілана"

Федерація футболу України не відпустить Шевченка до "Мілана"
Микола Несенюк

У Мадриді кажуть, що Зінедін Зідан, тренер місцевого "Реалу", став якийсь знервований. Щось його тривожить, не дає зосередитись на роботі. У Манчестері поліція зупинила серед ночі випадкового перехожого, яким виявився Жозе Моуріньйо. Тренер "Манчестер Юнайтед" пояснив, що йому вже третій день не спиться. Наступного дня там само зупинили Хосепа Гвардіолу, тренера "Манчестер Сіті", який теж втратив сон і сновигає ночами порожніми вулицями. У Лондоні тривожаться за Антоніо Конте, тренера "Челсі", який почав кидатись на людей із грубощами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи має Шевченко продовжити роботу у збірній України?

Причина неспокою цих поважних футбольних фахівців одна. Кажуть, що Андрій Шевченко думає піти із збірної України та очолити один і європейських топ-клубів. І хоча сам Шевченко на запитання, чи не хотів би він очолити "Мілан", відірвавшись на мить від підручника української мови, відповів відмовою, диму без вогню не буває.

Спіть спокійно, дорогі Зідан, Моуріньйо, Конте, Гвардіола та Монтелла!

А що ж ви хочете? Уся Європа упродовж року стежила за збірною України, яка стала сповідувати нову філософію і вразила світ своєю гостроатакувальною грою. Щоправда, не всюди, і не завжди, але це деталі. Головне – на світовому футбольному обрії з'явився тренер небаченого досі потенціалу. Очолювана ним національна команда України за цей час жодного разу не програла більше ніж у два м'ячі! Хіба міг такий феноменальний результат пройти повз увагу футбольного світу? Подумати лише, що було би, коли б Андрій Шевченко вирішив повернутися у милий його серцю "Мілан"? Команда одразу би яскраво заграла із новою філософією на заздрість усяким "ювентусам"! А коли б наш тренер ще взяв із собою до "Мілана" - звісно, що не задарма - Марлоса, Коваленка та Зінченка, то Кубок чемпіонів одразу би завезли до "червоно-чорного" Мілана на вічне зберігання, а чемпіонат та кубок Італії команда вигравала би другим складом!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко мав би подати заяву на звільнення

Але не буде цього! Ми не віддамо нікому нашого унікального тренера, який вперше в історії посів із збірною України почесне третє місце у групі на світовому відборі! Навіть коли нашій федерації запропонують шалені мільйони, аби та відпустила видатного тренера, ніхто на ці гроші не спокуситься. Бо усі добре знають про виняткову безкорисливість Андрія Шевченка та його відданість Україні!

Спіть спокійно, дорогі Зідан, Моуріньйо, Конте, Гвардіола та Монтелла!

У понеділок збірна України програла вдома Хорватії – 0:2 вирішальний матч за право продовжити боротьбу і вийти на Кубку світу-2018. Наша команда посіла третє місце і не потрапила навіть у плей-оф. Попри це, керівництво ФФУ планує залишити Шевченка на посаді головного тренера.

Зараз ви читаєте новину «Федерація футболу України не відпустить Шевченка до "Мілана"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути