Ексклюзиви
четвер, 03 серпня 2017 10:25

Італійський експерт оцінив перспективи нового "Мілана"

Італійський експерт оцінив перспективи нового "Мілана"
Вінченцо Монтелла має всі необхідні навики і знання, щоб тренувати "Мілан"

"Мілан" у новому сезоні боротиметься за чемпіонський титул в Серії А. Таку думку Gazeta.ua висловив італійський журналіст Емануеле Джуліанеллі, який пише у видання Four Four Two, Tribal Football, Gazzetta dello Sport, Il Messaggero.

"Мілан" провів фантастичну трансферну кампанію. На даний момент клуб більше за всіх в Європі витрачає на нові придбання. Керівництво вже закупилося на 190 мільйонів євро і зовсім не має наміру зупинятися. "Мілан" підпише ще двох нападників - Ніколу Калінича та Андреа Белотті з "Торіно", який має стати лідером команди.

Бонуччі дасть "Мілану" великий міжнародний та національний досвід, лідерство, харизму і звичку вигравати. А також правильний менталітет, щоб управляти захистом команди.

"Мілан" крок за кроком йде до того, щоб знову стати клубом-грандом італійського футболу. У цьому сезоні команда боротиметься за чемпіонський титул. Очікую, що "Мілан", щонайменше, фінішує у зоні Ліги чемпіонів.

Чим швидше "Мілан" почне вигравати трофеї, тим більшою буде його вага на міжнародній арені

Вінченцо Монтелла має всі необхідні навики і знання, щоб тренувати такий клуб. "Мілан" під його керівництвом здатний показувати висококласний футбол. Якщо рівень гравців ростиме, то гра команди ставатиме все кращою.

Проект нових власників "Мілана" дуже амбіційний. Якщо вони продовжать працювати у такому темпі, то клуб зовсім скоро опиниться у п'ятірці найкращих команд світу. Звичайно, все впиратиметься у результати. Чим швидше "Мілан" почне вигравати трофеї, тим більшою буде його вага на міжнародній арені", - вважає Джуліанеллі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вони збожеволіли" - президент "Роми" наїхав на господарів "Мілана"

Сьогодні "Мілан" зіграє матч-відповідь кваліфікації Ліги Європи проти румунської "Університаті". Першу зустріч виграла команда Монтелли - 1:0.

Більше про "Мілан" читайте у новому номері журналу "Країна" за 3 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Італійський експерт оцінив перспективи нового "Мілана"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути