пʼятниця, 28 липня 2017 14:04

"Вони збожеволіли" - президент "Роми" наїхав на господарів "Мілана"

"Вони збожеволіли" - президент "Роми" наїхав на господарів "Мілана"
Президент "Роми" не розуміє, що відбувається з "Міланом". Фото: football.ua

Нові господарі "Мілану" взяли кредит на 300 млн євро на покупку команди.

Про це повідомляє football-italia.net.

Інвестори футбольного клубу "Мілан" взяли кредит майже на 300 млн євро під досить високий відсоток для придбання команди, заявив президент "Роми", американський бізнесмен Джеймс Паллотта.

"Я взагалі не розумію, що відбувається з "Міланом". Це не має ніякого сенсу. По-перше, у власників не було грошей на покупку команди, вони зайняли близько 300 мільйонів для цього у моїх знайомих з Лондона під досить високий відсоток. Зараз ж вони роблять дуже великі витрати на гравців, або роблять величезні передоплати, і врешті-решт їм доведеться брати на себе всі витрати повністю", - сказав Паллотта.

"Вони стверджують, що це робиться для потрапляння в Лігу чемпіонів, але цього буде недостатньо. Коли витрати на зарплату майже дорівнюють доходам, я не розумію, що за дурниця відбувається. Це єдиний клуб в серії А, який божеволіє. Можливо, в них є якийсь грандіозний бізнес-план. Але поки всі інші клуби ведуть себе більш раціонально", - додав президент "Роми".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Берлусконі оголосив про продаж "Мілана"

У квітні новим президентом "Мілану" клубу став китаєць Лі Юнхун. Колишнім власником клубу був Сільвіо Берлусконі. Склад команди в поточне міжсезоння поповнив ряд гравців. Серед них - Леонардо Бонуччі, Андреа Конті, Хакан Чалханоглу, Матео Мусаккьо, Рікардо Родрігес, Андре Сілва.

Зараз ви читаєте новину «"Вони збожеволіли" - президент "Роми" наїхав на господарів "Мілана"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути