Ексклюзиви
вівторок, 12 лютого 2008 18:53

Федерація баскетболу Росії отримала "Оскар" ФІБА

В понеділок ввечері в італійському місті Куаттро Кастелло відбулася традиційна, 22-а за рахунком, церемонія вручення "баскетбольних Оскарів" - спеціальної нагороди ФІБА, яка носить ім"я відомого італійського арбітра Пьєтро Ревербері.

Вперше цього почесного призу удостоївся російський баскетбол. "Оскар" в номінації "Національна федерація, яка досягнула в 2007 році найбільшого успіху в змаганнях на рівні збірних" був вручений президентові РФБ Сергію Чернову. Нагадаємо, що в минулому році чоловіча і жіноча збірна Росії оформили золотий дубль, перемігши на чемпіонатах Європи в Іспанії і Італії.

"Розглядаю цю нагороду ФІБА, як визнання успіхів російського баскетболу на міжнародній арені в останні роки. Тріумф наших збірних на чемпіонаті Європи - вершина піраміди. Адже окрім досягнень на рівні головних збірних РФБ веде у ФІБА велику роботу з багатьох важливих напрямів - зокрема, розвитку дитячо-юнацького баскетболу" - заявив Чернов.

Чемпионат.ру
Зараз ви читаєте новину «Федерація баскетболу Росії отримала "Оскар" ФІБА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути