Ексклюзиви
середа, 29 серпня 2012 17:10

"Фартовий" Михалик може не зіграти проти "Боруссії"
11

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Захисник київського "Динамо" Тарас Михалик може пропустити матч-відповідь раунду плей-офф Ліги чемпіонів проти "Боруссії" з Менхенгладбаха. Футболіст розпочав тренування разом з усіма, але в одному з епізодів зупинив роботу і навіть звернувся за допомогою до лікарів. Деякий час віце-капітан "Динамо" спостерігав за роботою партнерів збоку.

Перед тренуванням Михалик супроводжував головного наставника киян Юрія Сьоміна на прес-конференцію. Один із репортерів поцікавився чи Тарас на фарт приходить спілкуватися з пресою.

"Ну чому ж? Він один із віце-капітанів. Коли гратиме Шовковський, Тарас не буде відвідувати прес-конференції. Хоча всяке може трапитися".

Щодо СаШо, то він зіграє у матчі дублюючих складів "Динамо" і "Шахтаря".

Захисник Євген Хачеріді вже відбув свою дискваліфікацію і готовий допомогти команді, але Сьомін заявив, що ще не визначився зі стартовим складом на гру.

Додамо, що початок матчу запланований на 21:45. У прямому ефірі подивитися на "Динамо" і "Боруссію" можна на телеканалі "1+1".

Зараз ви читаєте новину «"Фартовий" Михалик може не зіграти проти "Боруссії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути