Ексклюзиви
середа, 27 лютого 2008 15:36

Фани "Зеніту" чекатимуть суда в іспанській в"язниці

Уболівальники футбольного клубу "Зеніт", які влаштували бійку з поліцією на стадіоні в Іспанії, чекатимуть суда у в"язниці, повідомив сьогодні, 27 лютого, представник слідчого відділу суду міста Вільярреал.

- Суд вибрав для трьох росіян, затриманих за нанесення травм поліцейському, запобіжний захід у вигляді арешту з перебуванням під вартою, - повідомив секретар суду.

Він не зміг назвати дату, коли росіяни з"являться перед судом, заявивши лише, що "зараз продовжується слідство у їх справі, після чого із справою зможуть познайомитися адвокати заарештованих".

- Відповідно до процедури, що існує в Іспанії, особи, затримані поліцією за здійснення якої-небудь провини, передаються в руки правосуддя, яке, насамперед, вибирає запобіжний захід для підслідних, - арешт або звільнення під заставу, - пояснив співбесідник.

Інцидент за участю уболівальників і поліцейських на стадіоні "Мадригал" в місті Вільярреал відбувся 21 лютого під час у матчу-відповіді 1/16 фіналу Кубка УЄФА між "Зенітом" і "Вільярреалом".

"Газета.ру"

Зараз ви читаєте новину «Фани "Зеніту" чекатимуть суда в іспанській в"язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути