пʼятниця, 22 травня 2009 15:21

Фани "Шахтаря" хочуть викрасти зі Стамбулу фартову кішку (ВІДЕО)

Автор: LIFE.RU
  Вусатий талісман
Вусатий талісман
LIFE.RU стало відомо, що фанати донецького "Шахтаря" мають намір відправитися до Стамбулу, щоб вивести звідти щасливу для українського клубу... кішку. Вболівальники "гірників" готові порушити закон заради того, щоб живий талісман переселився з Туреччини до Донецька.

- Я бачив цю кішку під час трансляції матчу, - зізнався один із фанатів "гірників". - Скоро я відлітаю до Стамбулу у справах. Обов"язково зайду на стадіон і пошукаю тварину, яка принесла успіх "Шахтарю". Може навіть вдасться вивезти цю кішку до Донецька назавжди, як Кубок УЄФА!

Нагадаємо, що під час фінального матчу Кубка УЄФА "Шахтар" - "Вердер", навколо поля бігала бездомна кішка. Багато українських фанатів упевнені, що саме "усатий-полосатий" приніс їх улюбленому клубу успіх.

Закон

За правилах міжнародних авіаперевезень, домашні тварини можуть транспортуватися тільки їх безпосередніми власниками і за наявності міжнародного паспорта.

Проте навряд чи така невелика формальність зможе зупинити справжнього фаната "гірників" здійснити свій задум. Якщо все пройде нормально, то у "донецькому зоопарку" буде поповнення: разом із кротом талісманом клубу стане ще й кішка.



LIFE.RU, terrikon.dn.ua
Зараз ви читаєте новину «Фани "Шахтаря" хочуть викрасти зі Стамбулу фартову кішку (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути