пʼятниця, 21 серпня 2009 17:21

Фанати "Партизана" закрили гравців в автобусі та провели з ними "дружню" бесіду

Фанати "Партизана" закрили гравців в автобусі та провели з ними "дружню" бесіду

Фанати белградського "Партизана" виступили в ролі тренерів, психологів і поліцейських для футболістів своєї команди після матчу раунду плей-офф Ліги Європи "Партизан" - "Жиліна" (Словаччина), який завершився з рахунком 1:1, повідомляють сербські спортивні ЗМІ.

Незадоволені якістю гри своїх улюбленців на домашній арені лідери "гробарів" - фанатського угрупування "Партизана" - пройшли в мікст-зону стадіону і зі словами "досить, більше ніяких заяв" випровадили звідти гравців, які давали інтерв"ю журналістам.

Після цього вболівальники замкнули футболістів у клубному автобусі і провели з ними розмову, зміст якої залишився невідомим.

"Ми хочемо їм пояснити, що вони грали як жінки і негідні форми "Партизана". Ми їх підтримуємо щосили, а вони так грають. За невеликим винятком, більшість з них повинні запитати самих себе, навіщо вони знаходяться в "Партизані"?" - заявив ЗМІ один з фанатських лідерів.

Розмовою біля стадіону справа не обмежилася. Сівши в свої машини, фани провели автобус з футболістами до клубної бази в одному з белградських передмість, після чого продовжили розмову з гравцями і тренерським штабом "за закритими дверима".

Одним з небагатьох футболістів, які встигли поспілкуватися з журналістами, став капітан "Партизана" Ненад Джорджевич. Він відзначив, що гра проти "Жиліни" була "катастрофічною", і визнав, що вболівальники мають право на невдоволення. Джорджевич також висловив надію, що "Партизан" через тиждень зможе перемогти в матчі-відповіді в Словаччині і вийде в наступний раунд єврокубка.

РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Фанати "Партизана" закрили гравців в автобусі та провели з ними "дружню" бесіду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути