неділя, 16 серпня 2009 13:27

Фани "Чорноморця" відправили команду в першу лігу

Фани "Чорноморця" відправили команду в першу лігу

Провальний виступ одеського "Чорноморця" на старті сезону, схоже, переповнив чашу терпіння вболівальників команди. Після чотирьох підряд поразок у чемпіонаті України, "Чорноморець" ще й вилетів з Кубка України, поступившись в 1/16 фіналу першоліговій "Сталі" - 0:1. Після прибуття додому після цього поєдинку в аеропорту на "моряків" чекали декілька десятків уболівальників не у найкращому настрої, повідомляє "Одеса-Спорт".

Люди почали підтягуватися до аеропорту вже близько десятої вечора, хоча "Чорноморець" за найскромнішими часовими підрахунками в той момент ще навіть не вилетів з Луганська. За цей період до одеського аеропорту встигли прибути декілька нарядів міліції і одна машина "Беркута".

Незабаром під"їхав і клубний автобус "моряків". Стало ясно, що процес очікування вийшов на фінішну пряму. І як тільки гравці і персонал "чорно-синіх" опинилися поблизу виходу, вболівальники привітали команду зарядом "Перша ліга!", недвозначно даючи зрозуміти, що їхнє терпіння якщо не на нулі, то дуже близьке до нього.

Але в цілому, на щастя, цей захід пройшов без особливих ексцесів. Жодних серйозних перешкод на шляху гравців до клубного автобуса фанати не влаштували, тільки проводячи відїжджаючий транспорт свистом. Біля будівлі аеропорту залишилося лише четверо "моряків", які, що називається, без купюр приблизно півгодини спілкувалися з уболівальниками.

Складно сказати, наскільки переконливими були позиції обох сторін, але після закінчення цієї розмови, автомобіль, в який сіли Максим Белецький, Євген Ширяєв, Дмитро Гришко і Денис Васін, фанати проводжали оплесками. Після чого, площа перед будівлею аеропорту в лічені хвилини спустіла, залишивши співробітників повітряних воріт Одеси наодинці зі своїми враженнями.

Dynamo.kiev.ua

Зараз ви читаєте новину «Фани "Чорноморця" відправили команду в першу лігу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути