понеділок, 17 серпня 2009 12:39

У фанатів "Чорноморця" після п"яти поразок урвався терпець (ФОТО)
8

Один з найгірших, якщо не найгірший старт в історії клубу, не міг залишитися непоміченим. Чотири поразки в чотирьох стартових поєдинках чемпіонату не на жарт сколихнули одеську "торсиду".

На думку фанатів, не всі футболісти повністю викладаються на полі, а гравець, котрий вийшов на гру в кольорах клубу, повинен з першої до останньої хвилини битися за своє місто і свою команду.

Вболівальники ще кілька днів тому вирішили поставити це головне питання безпосередньо гравцям після найближчого поєдинку. Таким виявився виїзний матч з "Сталлю". Причому результат кубкової гри в Алчевську не був визначальним чинником. Зрозуміло, до того моменту, як він став історією. П"ята поразка в п"яти матчах сезону остаточно розчарувала фанатів.

Люди почали підтягатися до аеропорту вже близько десяти вечори, хоча "Чорноморець" за найскромнішими тимчасовими підрахунках ще навіть не вилетів з Луганська. За цей період до одеського аеропорту встигли прибути декілька нарядів міліції і одна машина "Беркута". Незабаром під"їхав і клубний автобус "моряків". Стало ясно, що процес очікування вийшов на фінішну пряму. І як тільки гравці та персонал "чорно-синіх" опинилися поблизу виходу, уболівальники привітали команду зарядом "Перша ліга!", даючи зрозуміти, що їх терпіння якщо не на нулі, то дуже близьке до нього.

Але в цілому цей захід пройшов без ексцесів. Серйозних перешкод на шляху гравців до клубного автобуса фанати не чинили, тільки проводячи виїжджаючий транспорт свистом.

Біля будівлі аеропорту залишилося лише четверо "моряків", які, що називається, без купюр півгодини спілкувалися з уболівальниками. Після закінчення цієї розмови, автомобіль, в який сіли Максим Белецький, Євген Ширяєв, Дмитро Гришко і Денис Васін, фанати проводили оплесками.

Odessa-sport.info

Зараз ви читаєте новину «У фанатів "Чорноморця" після п"яти поразок урвався терпець (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути