пʼятниця, 07 жовтня 2011 09:51

Факундо Бертольо повернувся в тренувальну групу "Динамо"

Факундо Бертольо повернувся в тренувальну групу "Динамо"

Три вихідних дня, наданих футболістам основного складу "Динамо" після матчу в Полтаві, пролетіли непомітно, і вже у четвер хлопці зібралися на базі в Конча-Заспі, де розпочали підготовку до найближчих матчів у чемпіонаті України і Лізі Європи.

Природно, в усіченому складі, оскільки 14 виконавців роз'їхалися по своїх збірних для участі в офіційних і товариських матчах. У занятті взяли участь 12 футболістів, серед яких двоє воротарів: Кічак, Тимофєєв, Даніло Сілва, Бетао, Алмейда, Рибалка, Корреа, Аруна, Дуду, Бертольо, Аді та Ескобар.

Тішить повернення в тренувальну групу півзахисника Факундо Бертольо, який провів свій останній офіційний матч за "Динамо" трохи менше року тому - 27 жовтня, проти "Севастополя" в 1 / 8 фіналу Кубка України сезону 2010/2011 рр..

Перше заняття носило разминочний характер. Хлопці зробили пробіжку навколо тренувального поля, після чого пограли в "квадрат". Уже із п'ятниці команда працюватиме у дворазовому режимі: на ранок заплановано заняття в тренажерному залі, а ввечері буде проведене повноцінне тренування.

А в суботу, 8 жовтня, у розкладі команди запланований спаринг - на одному з полів тренувальної бази зійдуться між собою основний і молодіжний склади.

Зараз ви читаєте новину «Факундо Бертольо повернувся в тренувальну групу "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути