Ексклюзиви
середа, 28 жовтня 2009 11:39

Фахівці зробили прогноз матчу "Шахтар" - "Динамо"

Фахівці зробили прогноз матчу "Шахтар" - "Динамо"

Відомі футбольні фахівці на сторінках авторитетного видання "Команда" поділилися своїми прогнозами на сьогоднішній матч 1/4 фіналу Кубка України між донецьким "Шахтарем" і київським "Динамо".

Анатолій Волобуєв, заслужений тренер України:

"1:0. "Шахтар" другий рік поспіль має перевагу свого поля в протистоянні з "Динамо" в Кубку України, і це може позначитися. На мій погляд, індивідуальна майстерність донеччан на окремих позиціях вища, ніж їх київських візаві. Крім того, у "Динамо" останнім часом був дуже важкий календар, тому гірники виглядатимуть в цьому матчі свіжішими, ніж кияни".

Юрій Сак, екс-захисник збірної України:

"1:1. Сили суперників приблизно рівні. Гра покаже, хто на даний момент знаходиться в кращому психологічному стані. "Шахтар" на "Донбас Арені" відвантажує у ворота своїх опонентів як мінімум по чотири м"ячі, проте не варто прирівнювати ці клуби до "Динамо". Цілком імовірно, що в основний час команди не виявлять переможця, а результат дуелі вирішиться в додатковий час або по пенальті".

Володимир Циткін, майстер спорту:

"2:1. Вважаю, що для "Шахтаря" ця гра важливіша, ніж для "Динамо". Валерій Газзаєв, можливо, дасть відпочити деяким провідним виконавцям, гірники ж, навпаки, прагнутимуть реабілітуватися перед своїми вболівальниками як за провал в кваліфікації Ліги чемпіонів, так і за безглузду нічию в чемпіонаті країни з "Закарпаттям".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Фахівці зробили прогноз матчу "Шахтар" - "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути