Ексклюзиви
субота, 14 грудня 2013 10:57

Євромайдан вибачився перед Блохіним і подарував йому "йолку"

Активісти Євромайдану вирішили вибачитися перед тренером київського "Динамо" Олегом Блохіним через те, що він не "зможе відвести дітей на "йолку" і подарували йому індивідуальну ялинку із вибаченнями. Про це повідомляє Євромайдан.

"Євромайдан вибачився перед Олегом Блохіним за зіпсоване свято та в якості компенсації встановив ялинку біля тренувальної бази "Динамо".

Ми приєднуємося до вибачень перед Олегом Володимировичем. Словами не передати, як нам шкода!" – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що Блохін на прес-конференції напередодні матчу Ліги Європи проти "Рапіда" прокоментував політичну ситуацію в країні. Спеціаліст поскаржився, що не може зводити дітей в центр міста на ялинку.

Наставник "Динамо" виховує двох доньок шкільного віку від другого шлюбу.

"На політичні події реагую як киянин. Чому це все відбувається саме в Києві, а не в Донецьку або Дніпропетровську? Як би то не було, життя триває, а зараз створюються проблеми для простих киян - в місто не можна виїхати. Це неправильно" , - сказав він.

"Люди мають право відстоюють свою позицію, але я як киянин не можу поїхати в центр міста, не можу повести на ялинку дітей. У кожного свої проблеми. У нас - гра з "Рапідом", у когось - Євромайдан. Думаю, треба сідати за стіл переговорів і домовлятися. Іншого виходу з ситуації, що склалася, вважаю, немає", - прокоментував Блохін останні події в центрі столиці.

Додамо, що матч "Динамо" — "Рапід" транслювали на Євромайдані на великому екрані Будинку профспілок. Кияни перемогли 3:1 і вийшли в 1/16 фіналу Ліги Європи.

Зараз ви читаєте новину «Євромайдан вибачився перед Блохіним і подарував йому "йолку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

45

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути