четвер, 05 грудня 2013 09:54

Блохіна замінить німець після матчу з "Рапідом" - ЗМІ

Блохіна замінить німець після матчу з "Рапідом" - ЗМІ
Доля Блохіна не залежить від результату матчу з "Рапідом" ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Олег Блохін по завершенні осінньої частини сезону залишить посаду наставника київського "Динамо". Про це "Взгляду" повідомив німецький агент, який у середу приїжджав в Україну до свого клієнта, одного з гравців столичного клубу.

Однак ні нинішній наставник "Дніпра" Хуанде Рамос, ні тимчасово безробітний аргентинець Марсело Б'єлса не розглядаються керівниками київського клубу як кандидати на посаду головного тренера. Новим керманичем "Динамо" стане один з німецьких фахівців, однак імені наступника Блохіна агент не назвав.

За інформацією "Взгляду", Блохіна відправлять у відставку після 12 грудня, коли кияни у вирішальному матчі за вихід з групи Ліги Європи зустрінуться з віденським "Рапідом". Причому доля тренера вже не залежить від результату цієї гри.

Раніше повідомлялося , що "Динамо" цікавиться екс-наставником бременського "Вердера" Томасом Шаафом і Феліксом Магатом. Магат відомий як фахівець, якому більше вдається виводити команди з кризи і рятувати їх від вильоту, ніж тренувати грандів.

Так що висока ймовірність, що це буде Шааф. До того ж він був одним з викладачів Сергія Реброва під час тренерських курсів, які один з асистентів Блохіна не так давно проходив у Швейцарії.

Зараз ви читаєте новину «Блохіна замінить німець після матчу з "Рапідом" - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути