субота, 02 жовтня 2010 10:59

Євроліга ULEB. "Будівельник" програв "Хімкам" на виїзді

Євроліга ULEB. "Будівельник" програв "Хімкам" на виїзді
У п"ятницю, 1 жовтня, київський "Будівельник" провів свій останній матч в Євролізі в сезоні-2010/2011.

Жахливий розгром у Дніпропетровську з різницею в 29 очок не залишив "Будівельнику" жодних шансів на перемогу у 2-матчевому протистоянні, однак за перемогу в Підмосков"ї підопічні Хосе Беррокаля розраховували всерйоз. Тим більше, що Серджо Скаріоло вирішив вдатися до ротації, залишивши на лаві своїх лідерів - Бенджаміна Езе та Зорана Планініча.

Нав"язавши росіянам боротьбу, кияни мали всі шанси на успіх, проте дотиснути "Хімки" не змогли. За 4 хвилини до сирени рахунок був рівним - 61:61. Сергій Моня вивів "Хімки" вперед, проте Спенсер скоротив розрив до 1 бала - 64:63.

Наступні три атаки реалізували росіяни (двічі Ленгфорд і раз - Келаті), збільшивши різницю в рахунок до семи балів - 70:63.

Грати залишалося 2 хвилини, за які кияни втратили шанси на перемогу, разом з ними і шанси реабілітуватися за розгром у першому поєдинку.

67:74 - "Будівельник" вибуває зі списку претендентів на участь у головному турнірі Старого Світу і переміщається на змагання рангом нижче - Єврокубку, де компанію їм складуть БК "Київ", "Азовмаш" і "Ферро-ЗНТУ". "Хімки" ж зіграють у третьому раунді кваліфікації Євроліги.

Євроліга ULEB.

Другий кваліфікаційний раунд.

Другий матч

Хімки - Будівельник - 74:67 (21:18, 14:21, 19:14, 20:14)

Х: Ленгфорд (14), Келаті (11), Лончар (11), Саврасенко (11), Моня (10), Фрідзон (9), Лопес (6), Зайцев (2), Панін, Дмитрієв

Б: Анісімов (16), Спенсер (13), Забірченко (13), Лукашов (7), Кейс (6), Морлі (4), Агафонов (4), Вілсон (3), Стефанишин (1)
Korrespondent
Зараз ви читаєте новину «Євроліга ULEB. "Будівельник" програв "Хімкам" на виїзді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути