середа, 17 вересня 2008 14:30

Євро-2012. Тимошенко виділить на підготовку чемпіонату 13, 5 млрд грн

Уряд у проекті Державного бюджету на 2009 рік заклав 13,5 млрд грн на фінансування програм з підготовки та організації Євро-2012.

Про це прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко заявила 16 вересня під час презентації громадськості проекту Державного бюджету на 2009 рік. Глава Уряду відзначила, що у 2008 році на ці цілі було виділено лише 6,5 млрд грн, - повідомляє Управління у зв"язках із ЗМІ Секретаріату Кабінету Міністрів України.

Прем"єр-міністр констатувала, що країна масштабно готується до чемпіонату: "Ми будуємо і здаємо стадіони, ми нормально будуємо аеропорти, у нас іде повним ходом будівництво готельного господарства".

Юлія Тимошенко висловила переконання, що партнери з УЄФА будуть задоволені роботою, яка вже зроблена в цьому напрямку: "До Євро-2012 ми з вами будемо блискуче готові, тому що сьогодні об"єкти, які здаються, - об"єкти європейського рівня".

zaxid

Зараз ви читаєте новину «Євро-2012. Тимошенко виділить на підготовку чемпіонату 13, 5 млрд грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути