пʼятниця, 03 липня 2009 14:40

Євро-2012. Платіні думає про Німеччину замість України

Євро-2012. Платіні думає про Німеччину замість України

Мішель Платіні не виключає, що Україна може бути позбавлена Євро-2012. Таку інформацію дає провідне спортивне видання Франції:

"Нам потрібно ухвалити рішення в кінці року. До цього час був, зараз його вже немає, - цитує президента УЄФА L"Еquipe. - Якщо не буде України, нам потрібно знайти ще два стадіони".

Можливо, що цими містами стануть Берлін і Лейпціг, як пропонували німці? - питає L"Еquipe. Відповідь Платіні: "Це варіант".

Нагадаємо, Польщі залишили чотири міста, Україні - Київ, а Львів, Донецьк, Харків - під питанням. Вчора, після зустрічі УЄФА у Вільнюсі, Платіні сказав, що до виконкому, який пройде 30 листопада, нових рішень з Євро-2012 приймати не будуть.

Але застеріг: "На даний момент я не хочу обговорювати ніяких інших сценаріїв. Я вірю, що Україна зможе справитися з ситуацією. Ми залишаємо Україні і Польщі право прийняти турнір. В той же час ми попередили ці країни про багато проблем, які повинні бути вирішені.

Нам обіцяли хороші дороги, інфраструктуру, готелі, але поки ми цього не бачимо. Сподіваємося, що ситуація зміниться в найближчі три місяці".

За матеріалами "Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Євро-2012. Платіні думає про Німеччину замість України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути