четвер, 25 червня 2009 16:55

"На повне фінансування об"єктів для Євро залишився тиждень" - Васюник

"На повне фінансування об"єктів для Євро залишився тиждень" - Васюник
Віце-прем"єр-міністр України Іван Васюник прогнозує, що в найближчий тиждень будуть дані остаточні відповіді щодо джерел повного фінансування об"єктів ЄВРО-2012. Про це він повідомив журналістам після закінчення засідання Кабінету Міністрів України.

Віце-прем"єр нагадав, що про проблеми з фінансуванням підготовки інфраструктури до турніру він доповідав і Президенту України, і Прем"єр-міністру на засіданні Уряду.

У зв"язку з цим на початку тижня відбулися робоча зустріч Глави держави і Прем"єра, також у Президента пройшла робоча нарада з Головою Національного банку та керівництвом Міністерства фінансів України.

"З точки зору виконання своїх зобов"язань перед УЄФА по підготовці до Чемпіонату 2012 року є тільки одна критична обставина – це вчасне і повне фінансування... На моє переконання, на моє розуміння в найближчий тиждень мають бути дані остаточні відповіді щодо джерел повного фінансування об"єктів ЄВРО-2012.

Я ще раз хочу наголосити, у нас немає більше часу, ніж тиждень для того, щоб повноцінно профінансувати всі інфраструктурні об"єкти".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"На повне фінансування об"єктів для Євро залишився тиждень" - Васюник ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути