вівторок, 03 липня 2012 19:12

"Євро-2012 – перемога всіх українців" - Шевченко

"Євро-2012 – перемога всіх українців" - Шевченко
Матч проти Швеції став найбільш емоційним для Шевченка ФОТО: ukraine2012.gov.ua

Євро-2012 – це перемога України та усіх її мешканців. Таку думку в інтерв'ю авторитетному німецькому виданню "Kicker" висловив легендарний український форвард Андрій Шевченко. На його переконання, завдяки проведенню континентальної першості з футболу наша країна отримала дуже цінний досвід.

"Євро-2012 – це наш безперечний успіх. Це був перший турнір подібного рангу в Україні. Україна виграла як країна, навіть незважаючи на те, що футбольній команді не вдалося вийти з групи. Українці – усі 48 мільйонів людей – отримали нові емоції, новий досвід, якого не мали до цього. Це історичний момент", – сказав екс-гравець збірної України та київського "Динамо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вболівальники визнали гол Шевченка одним з найкращих на Євро-2012

Він також додав, що не дивлячись на невдалий результат національної команди, футболісти та тренерський штаб відчували підтримку фанів, які навіть після поразки від Англії аплодували своїм улюбленцям.

За словами Шевченко, найбільш емоційним моментом чемпіонату для нього особисто став поєдинок проти Швеції, в якому українцю вдалося відзначитися дублем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко завершить кар'єру в "Динамо"

"Це було щось значно більше, ніж просто гра, тому що наша команда подарувала свято країні. Фани відзначали, що у програному поєдинку проти Англії на полі ми віддали все", – сказав футболіст.

Зараз ви читаєте новину «"Євро-2012 – перемога всіх українців" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути